O kolačićima (tzv. “cookies”) i kako se koriste
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
V Redu
Zvijezda baby kalendara » Pravilnik
Opća pravila i uvjeti nagradnog natječaja Zvijezda Baby Kalendara 2021
Danu mediji d.o.o. Hrvatska, Koranska 2, 10000 Zagreb (organizator), pod sponzorstvom JOHNSON`S® baby (u daljem tekstu sponzor), između 16.10.2020. i 25.12.2020. na web portalu www.ringeraja.hr priređuju nagradni natječaj "Zvijezda baby kalendara za 2021. godinu". Nagradni natječaj možete naći na sljedećem linku: https://zvijezda-baby-kalendara-2021.ringeraja.hr

1. Kako se prijaviti?

Izaberite omiljenu fotografiju Vašeg malog sunca u pripremi, za vrijeme ili nakon kupanja ili prilikom drugih večernjih rituala njege (Više o specifikacijama fotografije pročitajte pod brojem 3 ovog Pravilnika) i učitajte je na https://zvijezda-baby-kalendara-2021.ringeraja.hr. Zajedno s fotografijom unesite i sljedeće podatke:

  • Ime djeteta sa slike
  • Broj godina (od 0 do 5 g)
  • Grad
  • e-mail (roditelja)

Ne zaboravite na fotografiju! Učitajte fotografiju i upišite sve ostale podatke putem stranice za prijavu, cijeli se postupak obavlja elektroničkim putem. Prihvaćaju se samo prijave koje sadrže sve tražene podatke. Fotografije možete slati od 16.10.2020. do 29.11.2020.

Fotografija će u roku od 24 h (od slanja fotografije) biti online u galeriji fotografija. Ako fotografija nakon 24 h nije u galeriji, roditelji moraju provjeriti svoj mail u slučaju obavijesti organizatora o nekoj nepravilnosti koja se mora popraviti.

Mail organizatora: babykalendar.hr@danu.biz.

2. Nagrada

Nagrada je ekskluzivna objava pobjedničke fotografije vaše zvijezde na Zvijezda Baby Kalendaru 2021, koja će krasiti zidove pedijatrijskih klinika u cijeloj zemlji. Uz objavljivanje fotografije, svih 12 zvijezda dobit će na poklon 5 zidnih i 3 stolna kalendara 2021, kao i Johnsonov paket iznenađenja s proizvodima za njegu.

3. Karakteristike fotografije

Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije gdje se vide genitalije.

Primjer pravilne fotografije: vidi se samo glava s mokrom kosicom i pjenom od šampona, sušenje ili češljanje kosice dok je dijete umotano u ručnik ili adekvatan odjevni predmet, ili dijete u kadici s’tim da je veći dio tijela Vašeg djeteta potpuno zaklonjen, ili igra Vašeg mališana prije ili poslije kupanja, simpatičan osmjeh, pogled ili neka suzica za vrijeme kupanja, ili možda samo neka neodoljiva poza samo za vas (i nas), pranje rukica s puno nježnog sapuna i sl.

Nije dozvoljeno da se na fotografiji nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkurira JOHNSON'S® baby proizvodima.

Fotografije slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom moraju zadovoljiti određenu kvalitetu: minimalna rezolucija neka bude 3 MB (no, neka ne bude veće od 10MB) i minimalna širina 1600 px radi mogućnosti korištenja fotografije kod tiskanja kalendara.


Fotografije moraju biti u boji i bez stilskih dodataka i ne smiju biti objavljivane u drugim medijima.

4. Sudjelovanje

Članovi i korisnici portala www.ringeraja.hr biti će u mogućnosti svojim glasovima (klikom na dugme Glasaj), od 11.11.2020. do 3.12.2020.godine u 22h, odbrati 100 najsimpatičnijih fotografija. Od tih 100 fotografija komisija će odabrati 12 fotografija (od 4.12. do 6.12.2020.) po jednu za svaki mjesec u godini. A svih 100 najsimpatičnijih fotografija bit će prikazano na stranici www.ringeraja.hr.

Roditelji opcijom Share ili Like (ispod fotografije) mogu pozivati svoje prijatelje da podrže njihovog mališana (ali se broj lajkova ne ubraja u broj glasova).

5. Tko može sudjelovati?

Svako tko pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog djeteta - uzrasta od 0 do 5 godina, a koja zadovoljava tražene kriterije natjecanja, opisane u karakteristikama fotografije. Sudjelovati ne smiju zaposleni kod organizatora i sponzora te članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanje se ne obvezuje članstvom na portalu www.ringeraja.hr.

Budući da se bira 12 beba, pravo sudjelovanja imaju rezidenti/državljani Republike Hrvatske.

6. Objava rezultata

Svaka od 12 odabranih fotografija bit će predstavljena i na portalu www.ringeraja.hr. Svakog dana predstaviti ćemo po jednu fotografiju od 7.12.2020. do 18.12.2020. Svih 12 izabranih sudionika bit će obaviješteni da su izabrani za kalendar najkasnije do 18.12.2020.

7. Izjava o privatnosti

Svi sudionici u nagradnom natječaju slanjem fotografije potvrđuju da u potpunosti prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja i da su podaci koje šalju točni i istiniti. Također, izjavljuju da imaju sva prava za objavu i korištenje poslane fotografije te da dozvoljavaju upotrebu iste u tisku i distribuciji "Zvijezda baby kalendara za 2021. godinu".

Svaki sudionik nagradnog natječaja suglasan je i slaže se da organizator sve osobne podatke dobivene od sudionika tijekom nagradne igre obrađuje i koristi u svojim zbirkama te za potrebe statističkih analiza, slanje informacija i propagandnog materijala (e-poštom i redovnom poštom).

Organizator nagradnog natječaja sve osobne podatke koji prikupi od sudionika, štiti u skladu s propisima kojima se uređuje zaštita osobnih podataka. Organizator osobne informacije dobivene od sudionika smije koristiti isključivo u svrhe za koje su dobivene.

Sudionik odnosno njegov skrbnik ili zakonski zastupnik može u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak na upotrebu osobnih podataka dobivenih u nagradnoj igri za potrebe izravnog marketinga.

Sudionici čije fotografije budu izabrane dozvoljavaju organizatoru objavljivanje osobnih podataka djeteta (ime, godine i grad) u medijima i na internetu, u obavijestima o rezultatima i u svrhu promocije nagradnog natječaja.

8. Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Pravila i opći uvjeti sudjelovanja dostupni su na web portalu www.ringeraja.hr. Organizator može promijeniti pravila sudjelovanja, o kojima će sudionici biti obaviješteni na web portalu www.ringeraja.hr. Sudionici su upoznati s pravilima i uvjetima i obavezuju se da će ih poštovati.

Prijavi fotografijuZagreb 16.10.2020

Tražimo 12 Zvijezda Baby Kalendara za 2021. godinu
Posalji Fotografiju
 
Sponzor